3 Ocak 2008 Perşembe

KABAK TATLISI

yapımı çok kolay kabaklarınızın kabuklarını temizleyip dilimliyoruz tencere içine yerleştirip üzerini kapatacak kadar toz şeker koyuyoruz ..(ben göz kararı koyuyorum) 1 gece bekletip ertesi gün kısık ateşte pişiriyoruz...piştikten sonra kabaklarımızı blendırla püre haline getiriyoruz ve tepsiye düzgün şekilde( kek gibi )boşaltıp düzlüyoruz, üzerini krem şanti ve cevizle süsleyip dilimleyip servis yapıyoruz afiyet bal şeker olsun:)

3 yorum:

ZzabeLinha dedi ki...

Hi
I just come to wish you a very Happy New Year.may all your wishes come true...

Isabel

Carmen Tye dedi ki...

Hi Friend!

Wishing you A Very Happy New Year!!

Greetings from MExico!

didems dedi ki...

merhabalar,günün çok güzel geçsin arkadaşım sevgilerimle
http:didems.blogcu.com